Тел. 0876 110 030
Понеделник - Петък 9.00 - 18.00

FAQs

Екипът на МЦ Медикал Плюс е на Ваше разположение, ако имате въпроси свързани с Вашето лечение или посещението при конкретен лекар. За да сме максимално полезни на нашите пациенти, тук подготвихме отговори на често задавани въпроси. Ако не намирате отговора на Вашия въпрос тук, не се колебайте да се свържете с нас!
- Можете да запишете час като се обадите директно на рецепцията на МЦ Медикал Плюс на тел. 0876110030, 0876110090

- Можете да запишете час онлайн, като попълните формулярът за записване на URL адрес: http://medicalplus.bg/book
След изпращане на заявката, наш служител ще се свърже с Вас за уточнение на точната дата и час.

- Ако имате регистрация в сайта https://superdoc.bg/, можете да потърсите избрания от Вас лекар по неговото име и да запазите желания от Вас час през системата.
Някои от лекарите в МЦ Медикал Плюс работят със Здравна каса, а при други можете да запишете само платен прием. В профилната страница на всеки лекар ще намерите подробна информация дали той работи по здравна каса или не.
Първичният преглед при лекар представлява първата стъпка в медицинската консултация. Този основен преглед се извършва от лекар, когото пациентът посещава за първи път или за конкретен медицински проблем. Лекарят оценява анамнезата на пациента, изслушва симптомите, прави необходимите изследвания и извършва обективен преглед. По време на този преглед се установява начална диагноза, определят се необходимите проучвания и се предоставя основна информация за здравословното състояние на пациента. Първичният преглед е ключов за поставянето на правилна диагноза и определяне на подходящият план за лечение.
Вторичният преглед представлява последваща стъпка в медицинската оценка на пациента.
Вторичният преглед се осъществява до 30 дни след първичния. По време на този приглед се обсъждат резултати от назначено лечение, лекарят преценява дали се налага промяна на лечението и други. В много случаи, по време на вторичния преглед, лекарят се запознава с резултати от изследвания, които е назначил.
Можете да заплатите за преглед или извършена процедура както кеш, на регистратурата на центъра, така и чрез пос терминал с дебитна или кредитна карта.
МЦ Медикал Плюс се намира в центъра на гр. Варна, една пресечка под Операта и Синия Пазар. В непосредствена близост се намира СУ Димчо Дебелянов и офисите на TaxBack гр. Варна.
МЦ Медикал Плюс се намира на улица, част от Синя Зона гр. Варна. В района на улицата има много паркоместа, където можете да оставите своя автомобил. Престоя в синя зона се заплаща с СМС.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mediafnf/public_html/wp-content/themes/medsky/inc/extends/_resize_images.php on line 400

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mediafnf/public_html/wp-content/themes/medsky/inc/extends/_resize_images.php on line 401

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mediafnf/public_html/wp-content/themes/medsky/inc/extends/_resize_images.php on line 402
Medical Plus

Запиши час!

Запишете час при специалист бързо и лесно, като се обадите на телефон

Работно време

Понеделник - Петък9.00 - 18:00
СъботаПочивен ден
НеделяПочивен ден